Opskrift på Pandekager

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Bland de tørre ingredienser (mel, natron, sukker, vaniljesukker og salt) i en skål.
  2. Slå æggene sammen med mælken i en separat skål og tilsæt smeltet smør (eller olie).
  3. Hæld de våde ingredienser i de tørre ingredienser og rør forsigtigt, indtil dejen er glat.
  4. Varm en pande op på medium varme og smelt lidt smør eller hæld lidt olie på panden.
  5. Hæld en lille portion dej på panden og drej panden forsigtigt, så dejen fordeler sig i et tyndt lag.
  6. Steg pandekagen i 1-2 minutter, indtil små bobler dannes på overfladen, og kanten bliver let gylden. Vend pandekagen og steg den i yderligere 1 minut.
  7. Læg pandekagerne på en tallerken og dæk dem med et viskestykke for at holde dem varme.
  8. Server pandekagerne med dit yndlingsfyld, f.eks. syltetøj, flødeskum, sirup eller friske bær.